Waarom kiezen voor ons?

Al meer dan 15 jaar top service!

We kunnen elk type of grootte website bouwen gebaseerd op uw behoefte,

van kleine op maat ontworpen websites, one-page websites of zeer geavanceerde online winkels. Wij bieden ook veel hulp en advies gaandeweg dus maak u geen zorgen als u niet een web-goeroe bent, we staan voor u klaar. Elk van onze websites kunnen worden ontwikkeld met een zeer gemakkelijk om te gebruiken content management systeem, ook bekend als een CMS en we bieden daarnaast ook nog een gratis korte basis training (in persoon 1-op-1 en met “over de schouder instructie” -video’s geïntegreerd in uw site) over hoe u uw website zelfstandig kunt gebruiken.

En dit allemaal voor een onverslaanbare prijs ! Vraag nu uw vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan.

“We make you look good online…’

Al sinds 2004 helpen wij bedrijven om online te floreren, met onze unieke web design services en online marketing technieken.

Wij bieden webdesign diensten, website hosting en website-management services. We zijn gedreven om hoge kwaliteit web design aan te bieden voor een betaalbare prijs.

Wij zullen aandachtig luisteren naar wat u verwacht van uw nieuwe website en overleggen met u over de functies die u zou willen toevoegen in uw nieuwe op maat gemaakte website.

Onze websites zijn ontworpen om een goede ranking in zoekmachines te bereiken, en kunnen goed opschalen met uw groeiplannen. Zijn zowel betaalbaar en effectief – ontwikkeld met origineel modern design, responsief voor alle scherm-maten en zoekmachine optimalisatie best practices.

Veiligheid Voorop!

Wij voorzien uw website met diverse veiligheidssoftware’s en houden uw website dagelijks-, wekelijks up-to-date.

Cases – Best Practice

Tanita Nederland

Tanita is een wereldleider in de elektronische precisie weegschalen. Met bijna 50% van het binnenlandse marktaandeel, is de naam Tanita een begrip in Japan. Het succes van het bedrijf en de groeiende wereldwijde aanwezigheid is het resultaat van superieure technologie, uniek design en hoge productienormen.

Al sinds 30 jaar is Weda B.V. de importeur en distributeur van Tanita in België en Nederland. Weda kwam naar ons om een nieuwe strakke en moderne e-commerce winkel te bouwen die recht zou doen aan het merk. In 2019 is een vernieuwde versie van de webshop door ons gemaakt.

Daarnaast hebben wij een YouTube channel, Facebook business page met animatie video header en Twitter account ontworpen. Op de website, Facebook pagina en Twitter account is ook een state-of-the-art onlinemarketing chat-bot geïmplementeerd.

Facebook

YouTube Channel

Twitter

Weda koos voor ons Total Solution pakket; naast de e-commerce winkel, Facebook page, Twitter design en YouTube channel, ontwikkelden we ook een iPhone & iPad app en een Android-app. Wij doen tevens het dagelijks onderhoud en zorgen ervoor dat de site presteert conform de verwachtingen. En; ze waren zo enthousiast over ons werk, dat ze ons ook de opdracht gaven om nog 2 sites in combinatie met apps te bouwen:

Avery Berkel

Avery Berkel heeft een rijke geschiedenis, ze hebben samengewerkt met de industrie sinds 1875 en begrijpen als geen ander de veranderende aard van de markten, voortdurend in ontwikkeling om te leveren wat de klant wil. Hun visionaire prestaties is één van de eerste, technische vooruitgang en design triomfen.

De exclusieve importeur en distributeur van Avery Berkel in België en Nederland is ook Weda BV. Als distributeur van Avery Berkel in de detailhandel, biedt Weda een compleet assortiment dat aan elke vraag kan voldoen.

Weda B.V.

Weda B.V. is fabrikant en importeur van een compleet leveringsprogramma weegapparatuur. Reeds in 1949 werden de eerste weegschalen voor de industrie en klokweegschalen voor winkelbedrijven, markt en ambulante handel door Weda gefabriceerd.

Weda is importeur van Avery Berkel (retail en industrie), Tanita (professioneel, consumptiegoederen en medisch goedgekeurd lichaamssamenstelling analyzers), Denver Instruments (laboratorium weegschalen) en Graef (Snijmachines).

Laat ons de website maken dat u nodig heeft, vraag uw gratis offerte

La Muse Ardennes

De eigenaren van La Muse Ardennen Vakantiehuizen in de Franse Ardennen, hadden behoefte aan een complete make-over van hun vroege jaren 2000 website. Het had echt een totale make-over nodig. Dus hebben wij voor hen een gloednieuwe strakke moderne website gebouwd met een compleet reserveringssysteem erin geïntegreerd. Nu kunnen ze de boekingen beheren vanuit de website. Elke reservering zal automatisch naar hen worden gemaild, evenals een bevestiging aan de klant, zij kunnen de beschikbaarheid per huisje laten zien en eenvoudig tarieven voor bijv. huis schoonmaak service en dergelijke integreren.

Zij waren zo tevreden over het uiteindelijke resultaat, dat ze besloten om ons nog een soortgelijke website te laten maken voor hun andere vakantiehuis verhuur in Frankrijk.

Zij kozen voor ons Web & Social Solution pakket en we bouwden ook nog twee Facebook fanpages. Wij zorgen voor het dagelijks onderhoud en onlangs hebben we ook advertenties gecreëerd om te publiceren op Facebook. Wij creëren de advertenties, richten deze met uiterste precisie op hun specifieke doelgroep, regelen de plaatsing, het bieden en ook de betalingen voor hen.

“Essence E-Services heeft 2 websites voor ons gemaakt voor de verhuur van vakantiehuisjes. Ook hebben zij Facebook advertentiecampagnes voor ons compleet vormgegeven en uitgevoerd. Soepele samenwerking, grote inzet, leuke suggesties, nuttige adviezen. Resultaat: mooie websites, overzichtelijk en toegankelijk voor belangstellenden en ook voor onszelf wat betreft redactie dankzij instructiefilmpjes…Aanrader!”
~ Anjuta & Peter La Muse Ardennes

Studio K Castricum

In Castricum heeft de kunstenares Ans Martens Studio K. Zij werkt met natuurlijke materialen zoals wol, katoen, zijde en linnen. De kleding wordt veelal gemaakt van stoffen die met de hand geverfd, bedrukt, gebreid en/of gevilt zijn. De vezels waaronder ook bv. mohair, bamboe zijn handgeverfd en worden verwerkt tot vilt. Hiervan worden jasjes of hesjes gemaakt die – gedragen op een rustige basis – een exclusieve uitstraling geven. Je vindt er ook accessoires zoals sjaals, mutsen, hoedjes, broches, kettingen en tasjes.

Ans Martens had behoefte aan een complete make-over van haar oude website. De website was al ruim 6 jaar oud, was niet mobiel responsief en voldeed eenvoudigweg niet meer aan de huidge eisen die gesteld worden aan websites. Dus hebben wij een mooie moderne en kleurrijke website, volledig van de grond af aan gebouwd, compleet met contact-, en workshop aanmeldformulieren en hebben wij zelfs een moderne webwinkel geïntegreerd, zodat zij ook online haar creaties kan verkopen.

Zij heeft gekozen kozen voor ons Web Solution pakket. Wij zorgen voor het dagelijks onderhoud van de diverse software modules en zorgen ervoor dat haar site 100% functioneerd, nu en in de komende jaren.

A.B.Clean B.V.

A.B.Clean is een gespecialiseerd bedrijf in het zuigen en blazen van droge stoffen. A.B. Clean werkt door het hele land en heeft tevens een vestiging in Helmond.
De directeur van A.B.Clean had behoefte aan een complete make-over van de oude website. Het had echt een totale make-over nodig, de site was niet mobiel responsief en voldeed eenvoudigweg niet meer aan de huidge eisen die gesteld worden aan websites. Dus hebben wij een gloednieuwe strakke moderne website gebouwd, volledig van de grond af aan opgebouwd, compleet met contact-, en offerteaanvraag formulieren en vacture pagina geïntegreerd. Ook hebben wij zelfs een WhatsApp chat module ingebouwd, zodat klanten direct kunnen chatten met een medewerker via WhatsApp.

Er is gekozen voor ons Web & App Solution pakket en we bouwden ook een smartphone/tablet app geschikt voor iPhone, iPad en Android. Wij doen het dagelijks onderhoud van de diverse software modules en zorgen voor een 100% geoptimalisserde website dat goed geïndexeerd is in zoekmachines zoals o.a. Google.

Jacobs Groep

In Balkbrug bevind zich de Jacobs Groep, Jacobs Dienstverlening B.V.
Men had behoefte aan een complete make-over van de oude website. De website was al ruim 7 jaar oud, was niet mobiel responsief en voldeed eenvoudigweg niet meer aan de huidge eisen die gesteld worden aan websites. Dus hebben wij een strakke moderne website, volledig van de grond af aan gebouwd, compleet met contact-, sollicitatie- en offerteaanvraagformulieren en hebben wij ook een moderne chat functie geïntegreerd en een business app ontwikkeld voor smartphones en tablets.

Jacobs Groep heeft gekozen kozen voor ons Web & App Solution pakket. Wij zorgen voor het dagelijks onderhoud van de diverse software modules en zorgen ervoor dat de site 100% functioneerd, nu en in de komende jaren.

Camping Le Paroy

De kersverse eigenaren van Camping Le Paroy in de Franse Bourgogne aan de rand van het natuurpark Morvan, hadden behoefte aan een complete make-over van hun oude website. Het had echt een totale make-over nodig, de site was niet mobiel vriendelijk en bij een nieuw begin past ook een nieuwe website! Dus hebben wij voor hen een nieuw modern logo ontworpen, een gloednieuwe strakke moderne website gebouwd, met een compleet reserveringssysteem erin geïntegreerd. Nu kunnen ze de boekingen beheren vanuit de website. Elke reservering zal automatisch naar hen worden gemaild, evenals een bevestiging aan de klant, zij kunnen de beschikbaarheid per verhuurobject (o.a. vakantiehuisje en diverse huurtenten) en kampeerplaats laten zien en eenvoudig tarieven voor bijv. huis schoonmaak service, stroom en dergelijke integreren.

Zij kozen voor ons Web & Social Solution pakket en we bouwden ook nog een Facebook fanpage. Wij zorgen voor het dagelijks onderhoud van de diverse software modules en er is ook al gesproken om een bijzondere smartphone app te ontwikkelen t.b.v. hun kampeerders en huurders.

“We hebben persoonlijk met de webdesigner onze wensen kunnen bespreken. Er is goed naar ons geluisterd!
Wij zijn erg enthousiast over het resultaat. Ook in de nazorg is Essence E-Services altijd bereikbaar en wordt je goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Problemen worden adequaat opgelost. Het geeft een veilig gevoel dat er iemand met je mee blijft denken!”
~ Gérard & Didi – Camping Le Paroy

“Essence E-Services heeft met veel professionaliteit en kennis van zaken mijn site gebouwd. Mijn webdesigner heeft me waardevolle tips gegeven zodat ik meer inzicht kreeg. Hij heeft een vakkundige werkwijze en is plezierig in de omgang. Een aanrader !!!!”
~ Jianna Manolas Restaurant Zorba

Restaurant Zorba

Restaurant Zorba, gevestigd in Bussum, kwam bij ons voor een betaalbare maar bovenal moderne en toegankelijke website waar hun klanten een tafel kunnen boeken of een maaltijd kunnen bestellen om mee te nemen.

En om te kunnen pronken met hun live optredens in een agenda (zoals u wellicht weet, de Grieken staan bekend om hun gastvrijheid en liefde voor het hebben van een feestelijk diner met dans en live muziek), de nieuwe website moest aan dit alles voldoen. En om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, wilden ze ook een boekingsformulier in Zorba’s Facebook fanpage hebben …

Ook belangrijk voor manager Yianna, was een gemakkelijke manier om haar reserveringen online te kunnen beheren en hun seizoengebonden menu’s te kunnen presenteren.
We hebben een moderne responsieve website gebouwd, met al deze ingrediënten hierin verwerkt … en nog veel meer. Zie wat Yianna hierover te zeggen heeft;

Villa des Prés

Kees en Inge van La Villa des Prés in de Franse Bourgogne, hadden behoefte aan een complete make-over van hun oude html-website. Het had echt een totale make-over nodig; de site was niet mobiel vriendelijk en had geen duidelijke routing. Wij hebben voor hen een nieuw logo ontworpen en een gloednieuwe moderne website gebouwd, beide met oog voor passend ontwerp stijl dat recht doet aan de allure van dit prachtige gebouw. Tevens is de site voorzien van een geavanceerde vertaalmodule, waardoor de website in maar liefst 5 talen te bezichtigen is.

Zij kozen voor ons Web & Social Solution pakket en we bouwden ook nog een Facebook fanpage met videoheader.

Smid en Hollander

Smid & Hollander Dakbouw

Smid & Hollander Dakbouw is al vanaf 1928 een begrip in bouwend en vastgoedbeherend Nederland. De organisatie staat voor gedegen vakmanschap, gekoppeld aan een optimale prijs-prestatieverhouding.

In Nederland neemt Smid & Hollander Dakbouw een unieke positie in voor wat betreft dakexpertise. Zij onderscheiden zich door met eigen vaste medewerkers haar klanten te bedienen.

Smid en Hollander wilde een nieuwe strakke en moderne website die recht zou doen aan de door hun geboden diensten en innovatieve oplossingen. Wij hebben een volledig responsieve website en Facebook business page voor hen gerealiseerd.

Nu kunnen (nieuwe) klanten gemakkelijk via de nieuwe website een opdracht plaatsen, offerte aanvragen of ondersteuning en advies krijgen.

Overweegt u ons, voor uw volgende project? Goed Plan!

Waarom kiezen voor Essence E-Services?

Toegewijde Service

Persoonlijk contact met uw webdesigner of accountmanager.

Flexible Oplossingen

Van webdesign tot online marketing, we staan voor u klaar!

Waar voor uw geld

We zijn trots op het leveren van top design & diensten tegen de beste prijzen.

Snelle Realisatie

Na onze intake, gaan we direct aan de slag met uw website en diensten.

Support Team

Support ticketbalie 24/7 geopend, responstijd 12-24 uur, en een specifiek toegewezen accountmanager om u ook eventueel tijdens kantooruren via de telefoon te helpen.

Gepassioneerde Mensen

Mooi design en top dienstverlening. Wij streven ernaar om u online te houden!