Waarom heeft u App Promotie / Marketing Services nodig?

Bij Essence E-Services, bouwen wij mooie en feature rijke apps. Maar dat is niet alles wat we doen! Naast het creëren van apps, bieden wij ook app promotie en marketing services om u te helpen ervoor te zorgen dat uw app zijn weg vindt naar zo veel mogelijk telefoons. Daarbij generen wij bezoekers en ook meer klanten naar uw bedrijf en helpen wij u om meer exposure voor uw merk te krijgen.

Waarom App Promotie

Stel dat u ons heeft gevraagd een app te maken voor uw restaurant, dat uw klanten de mogelijkheid bied om meer te ontdekken over uw bedrijf, bestellingen kunnen plaatsen of zelfs een tafel kunnen boeken.

Nu kunt u het hier gewoon bij laten en uw klanten informeren over uw app. U zult hoogstwaarschijnlijk ontdekken dat uw omzet zal stijgen als gevolg hiervan – simpelweg omdat uw klanten het eenvoudiger zullen vinden om bij u te komen dineren in vergelijking met uw concurrenten. (En sowieso scoort u al extra punten omdat u een app heeft).

Maar stelt u zich voor dat als u ook wat extra promotie doet voor uw app, zodat mensen die niet eerder klanten waren, u ook zouden vinden. Op die manier helpt u meer mensen in de enorme user base op iTunes en Google Play, om uw bedrijf te ontdekken en te laten zien hoe makkelijk het voor hen is om bijvoorbeeld eten te bestellen. Ze zien uw gratis app in de store, installeren deze om uw restaurant te ontdekken en worden vervolgens aangenaam verrast door de mooie loepzuivere foto’s van uw gerechten en wellicht ook door de welkomst video waarin u de sterkste punten van uw bedrijf extra belicht. Op die manier bewaren ze de app op hun smartphone en houden u in gedachten voor de volgende keer dat ze trek krijgen!

Of beter nog, als u prominent in de markt staat en online bent, dan zijn (hongerige) klanten in staat om, tijdens het zoeken naar lokale restaurants om af te halen of een tafel te reserveren, uw app en uw restaurant te vinden. Uw app wordt professioneel ontworpen en maakt het uw klanten zo makkelijk mogelijk om snel contact met u te hebben, dus dit bied u een kans om de concurrentie te verslaan.

Wat Houd App Promotie In

Als u app ontwikkeling en promotie tegelijk bestelt bij Essence E-Services, kunt u enorme besparingen realiseren met een geïntegreerde strategie die ervoor zorgt dat uw geweldige app de maximaal mogelijke exposure krijgt.

Hoe Doen We Dit?

Het zal afhangen van de aard van uw bedrijf en uw doelen, maar de veel voorkomende marketing methoden zijn onder andere:

 • App store optimisation - ASO

  Met behulp van de juiste omschrijving en app-naam kunt u uw zichtbaarheid direct in de app stores verhogen.

 • Tijdige updates

  Elke nieuwe update zal nieuwe exposure voor uw app genereren en voor meer klanten downloads zorgen.

 • Distributie

  Wij zullen uw app ook promoten op websites en listing directories.

 • Social media marketing

  Maak gebruik van de kracht van sociale media om meer verkeer naar uw app te verkrijgen en gericht te kunnen focussen op lokale gebruikers.

 • Zoekmachine optimalisatie - SEO

  Gebruik zoekmachine optimalisatie voor zowel uw app zelf en uw app landing pages.

 • Pay per click - PPC

  Een ‘pay per click’ reclamecampagne die u exposure op social media & Google kan opleveren.

Dit alles kan een groot verschil maken voor het succes van uw app en uw bedrijf echt voortstuwen. Voor meer informatie, neem dan gerust contact met ons op dan bespreken wij een strategie die voor u werkt!

Overweegt u ons, voor uw volgende project? Goed Plan!

Waarom kiezen voor Essence E-Services?

Toegewijde Service

Persoonlijk contact met uw webdesigner of accountmanager.

Flexible Oplossingen

Van webdesign tot online marketing, we staan voor u klaar!

Waar voor uw geld

We zijn trots op het leveren van top design & diensten tegen de beste prijzen.

Snelle Realisatie

Na onze intake, gaan we direct aan de slag met uw website en diensten.

Support Team

Support ticketbalie 24/7 geopend, responstijd 12-24 uur, en een specifiek toegewezen accountmanager om u ook eventueel tijdens kantooruren via de telefoon te helpen.

Gepassioneerde Mensen

Mooi design en top dienstverlening. Wij streven ernaar om u online te houden!