“There‘s an app for that…’

Met deze legendarische woorden, begon het allemaal … Tegenwoordig is ons hele leven op een of andere manier betrokken bij apps. Of u nu een Fortune 500 bedrijf bent of de plaatselijke bakker … een app is de meest waardevolle manier om in contact te blijven met uw klanten en uw inkomsten te laten groeien.

Wij bieden u momenteel drie soorten apps; iPhone & iPad Apps en Android-apps.

En dit alles natuurlijk voor een onverslaanbare prijs! Vraag nu een offerte op maat.

Wilt u uw eigen App laten maken om uw bedrijf of uw merk mee te representeren? Waarom laat u dan niet Essence E-Services dat voor u verzorgen?

Apps voor uw bedrijf

Het aantrekken van nieuwe bezoekers, de omzet verhogen en het verbeteren van klantenbinding. Marketing Apps en diensten helpen om uw producten te promoten. Creëer interactie met uw klanten en bied een betere support met uw bedrijfs app.

Social apps kunnen het delen van uw content door klanten vereenvoudigen en de groei van uw sociale aanwezigheid vergroten. Creëer interactie met uw klanten en promoot uw winkel / website / app op Facebook, Twitter, en nog veel meer..

Presenteer uw activiteiten. Reserveer toegang voor dedicated accounts. Pronk met uw foto galleries en video’s. Presenteer het menu van uw restaurant, laat uw klanten een tafel reserveren. Publiceer uw magazine of boek in onze PDF en ePub readers apps met slimme navigatie en aangename animaties. Bereid uw grote evenementen voor, het promoten van uw bedrijf …. en nog veel meer.

Waarom heeft u een Local Business App Nodig?

Een lokale bedrijfs-app kan uw organisatie helpen op verschillende manieren en het is iets waar elk klein tot middelgroot bedrijf in zou moeten investeren.

De basis optie voor de meeste bedrijven is om een eenvoudige informatieve app voor hun lokale bedrijf te laten maken, die interessante gegevens en informatie kan bieden aan nieuwe klanten en kan helpen om meer bezoekers naar hun site te genereren. Dat zal voornamelijk bestaan uit statische pagina’s die informatie over de aard van uw diensten en producten over kan brengen en dus kan helpen om nieuwe klanten te krijgen en zal tevens uw bestaande klanten van meer informatie voorzien.

Essence E-Services kan zorg dragen voor al uw app-bouw vereisten en biedt de snelste en meest betaalbare App-development service op het web. Als u een app nodig heeft om u te helpen uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen, laat ons u dan helpen bij het creëren van iets dat zeer professioneel eruit zal zien, zonder dat het u een smak geld kost.

Waar bestaan onze App Services uit

We creëren grotendeels eenvoudige informatieve apps voor uw bedrijf, maar wij kunnen u ook veel meer mogelijkheden bieden dan de standaard service. Deze eenvoudige, statische apps zijn kosteneffectief en geven u een manier om een aanwezigheid in de App Store te krijgen en om uw klanten te voorzien van meer informatie zonder dat het nodig is om een enorme hoeveelheid tijd en geld te stoppen in de ontwikkeling.

U kunt op deze manier uw app in een mum van tijd in de app store’s krijgen en uw klanten voorzien van alle informatie die ze nodig hebben over uw bedrijf.

Waarom Kiezen Voor Essence E-Services Voor Uw App Development?

Wij zijn een team van zeer ervaren app-ontwikkelaars die zich al jaren bezighouden met het bouwen van mobiele toepassingen. In die tijd hebben we al tal van organisaties geholpen om fantastisch uitziende, feature rijke apps te ontwikkelen die hun bedrijf promoten en om nieuwe ogen op hun producten en diensten te brengen.

Indien u op dit moment nog geen app voor uw bedrijf of product heeft, mist u de kans om uw concurrenten een stap voor te blijven, om duizenden nieuwe klanten te bereiken en uw service en marketing te kunnen verbeteren. Het is hoog tijd dat u hier mee betrokken raakt, dus laat Essence E-Services degenen zijn die u hiermee helpen.

Dus waarom voor ons kiezen om uw app ontwikkeling te verzorgen?

Om te beginnen, hebben wij communicatie en klantenservice hoog in het vaandel staan. Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde in de bestuurdersstoel blijft en houden u op de hoogte tijdens elke fase van uw mobiele app productie. Wij begrijpen dat dit belangrijk is voor uw business strategie, dat is waarom we ervoor willen zorgen dat u bij het hele proces betrokken wordt.

Essence E-Services is ook de juiste keuze voor u als u de meest professionele en krachtige app die mogelijk is in de app store wilt. We hebben talloze apps door de jaren heen opgebouwd en wij werken met de meest geavanceerde middelen om ervoor te zorgen dat uw productie niet alleen snel is, maar dat ook het eindproduct betrouwbaar en mooi is.

Wij Kunnen U Helpen Met Het Toevoegen Van:

  • Afspraak formulieren

  • Amazon stores

  • Digitale loyalty cards

  • Social media feeds

  • Push notificaties

  • Tafel Reserveringen

En nog veel meer, om er zeker van te kunnen zijn dat uw klanten echt ‘overweldigd’ worden door wat ze zien reiken wij u nieuwe, krachtige manieren aan om te communiceren met uw publiek. Bovendien, hebben we in de industrie lang genoeg gewerkt om de normen en verwachtingen die gelden voor lokale business apps te begrijpen. Op deze manier kunt u er vanuit gaan dat uw eindproduct gezien mag worden en zorgt voor een fantastische eerste indruk. Dit is allemaal te realiseren gebruikmakend van uw bestaande logo’s, achtergronden en andere materialen om uw merk consistentie te behouden.

Stelt u zich eens voor om in staat te zijn om een ​​push-bericht rechtstreeks te kunnen sturen naar de telefoons van uw gebruikers om te vertellen over een nieuwe aanbieding die u momenteel heeft. Stelt u zich voor dat deze zich kunnen aanmelden op uw dienst uw dienst, een tafel reserveren of het kopen van een product direct via uw app. Stelt u zich eens voor om hiermee in staat te zijn om nieuwe klanten aan te trekken bijv. met een professionele video en een intuïtieve interface.

Dat alles is mogelijk met onze app building service en we beloven u om uw app snel en tevens zeer betaalbaar, te leveren. U zult niet ergens anders een meer uitgebreide of krachtiger app building service voor minder geld vinden. Ons enige doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het uiteindelijke product en willen u graag helpen om de best mogelijke app, zo snel en goedkoop mogelijk in de app store’s te plaatsen.

Wilt u beginnen met de uitbreiding van uw bedrijf in de mobiele wereld met een prachtige en krachtige smartphone app?
Dat is een goed idee!

De volgende vraag is waar u heen gaat vanaf hier. Bij Essence E-Services hebben we een heel eenvoudig en gestandaardiseerd proces waar wij onze klanten mee doorheen nemen, dat maakt het creëren van uw eigen app makkelijk en stress-vrij.

Dit proces is bedoeld om ervoor te zorgen dat onze klanten het gevoel krijgen bij elke stap de controle te hebben en naadloze communicatie te vergemakkelijken, zodat het product waarmee u uiteindelijk eindigt, precies uw wensen en uw visie weerspiegelt.

Neem vandaag nog contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden

Overweegt u ons, voor uw volgende project? Goed Plan!

Waarom kiezen voor Essence E-Services?

Toegewijde Service

Persoonlijk contact met uw webdesigner of accountmanager.

Flexible Oplossingen

Van webdesign tot online marketing, we staan voor u klaar!

Waar voor uw geld

We zijn trots op het leveren van top design & diensten tegen de beste prijzen.

Snelle Realisatie

Na onze intake, gaan we direct aan de slag met uw website en diensten.

Support Team

Support ticketbalie 24/7 geopend, responstijd 12-24 uur, en een specifiek toegewezen accountmanager om u ook eventueel tijdens kantooruren via de telefoon te helpen.

Gepassioneerde Mensen

Mooi design en top dienstverlening. Wij streven ernaar om u online te houden!